Starity

Ez lesz Ariana Grande új kislemezének címe?

2018. április 13. 12:12   |   Szerző: Rainbowdashh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana negyedik stúdióalbuma már egy hónapja elkészült, a megjelenése azonban még várat magára. Az első kislemez bennfentesek szerint április 27-én kerül majd nyilvánosságra, és ha hihetünk a szóbeszédnek, rendkívül érzelmes dalt kapunk az AG4 ízelítőjeként.

hirdetés

Pár héttel ezelőtt Ariana  Grande egyik rajongója a Snapchaten beszélt róla, hogy barátjától arról értesült, a hamarosan megjelenő dal címe No Tears Left to Cry lesz. A videóban elmondta, hogy az egyik unokatestvérének barátja együtt dolgozott Arianával a legújabb kisfilmjén, s innen értesült az egyelőre titkos információról. 

Az elmondottak önmagában nem tekinthetők hiteles forrásnak, azonban a szemfüles rajongók észrevették, hogy az énekesnő egy No Tears Left to Cry feliratú pulóvert viselt a közelmúltban, amikor közeli barátaival a kaliforniai Disneylandben múlatta idejét. 

A fentebb említett pulóver

Nem sokkal később Ariana sminkese és fodrásza is feltöltött magáról egy-egy képet, amelyen ugyanolyan pulcsit viselnek, a kép leírásában pedig egy könnycsepp-emojit használtak. 

Fotó: Chris Appleton/Instagram
Fotó: Patrick Ta/Instagram

Azt már tudjuk, hogy az AG4 dalszövegeinek írásában maga Ariana Grande is kivette a részét, és rendkívül személyes szerzeményekkel rukkol majd elő, amelyekben az elmúlt két évben átélt élményeit meséli el nekünk. A szomorú cím akár utalhat a manchesteri terrortámadásra, ahol 22 fiatal vesztette életét a Dangerous Woman Tour egyik koncertje után. A tragédiát követően Ariana jótékonysági koncerttel tisztelgett az elhunytak előtt – talán ezúttal egy új dallal teszi meg ugyanezt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek