Starity

Őszintén beszélt kapcsolatáról Puskás Peti

2018. május 05. 17:05   |   Szerző: chimchimbtsforever

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Puskás Peti, a The Biebers frontembere, és az X-Faktor mentora, nyíltan beszélt kapcsolatáról. Így az is kiderült, hogy babát szeretnének a közeljövőben, de most másra kell koncentrálniuk.

hirdetés
Őszintén beszélt kapcsolatáról Puskás Peti
Fotó: Life

Puskás Peti nyíltan beszélt kapcsolatáról amiből kiderült, hogy kisbabát terveznek barátnőjével Eke Angélával, viszont ám valami egészen másra kell koncentrálniuk most.

Angélával több mint három éve alkotnak egy párt, és úgy tűnik, még mindig szuper boldogok együtt. Annyira, hogy már Peti is kijelenette, készen áll az apaságra. A Blikk most arról faggadta a The Biebers frontemberért,hogy mi a helyzet a tervezett bababprojekttel.

Most is úgy gondolom, megértünk már a gyerekvállalásra, de inkább akkor élnénk majd ezzel, ha ténylegesen tudjuk élvezni minden egyes pillanatát, és én nem csak éjszakai apuka lennék” – mondta Peti. – Mivel idén is beülhetek az X-Faktor mentori székébe, kevesebb idő jut majd a magánéletemre, mert a műsor előkészületei, az élő show kevesebb szabadidőt enged meg.

Ezekben a pillanatokban nemcsak Petinek fontosabb a karriere,mint a gyermekvállalás, hanem Angélának is.

Tele vagyunk feladatokkal, Angéla és én is teljesen el vagyunk most havazva, nemcsak a színházzal, de forgatásaink is lesznek bőven. Persze, a ter­veink megmaradtak, és továbbra is vágyunk arra, hogy szülők lehessünk, de még nem érkezett el életünknek ezen szakasza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek