Starity

Gyönyörű balladát mutatott be új lemezéről Christina Aguilera

2018. május 11. 12:12   |   Szerző: MadHatter

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai nap folyamán tette közzé második kislemezét Xtina a júniusban megjelenő lemezéről.

hirdetés
Gyönyörű balladát mutatott be új lemezéről Christina Aguilera
Fotó: Billboard

A énekesnő nyolcadik nagylemeze, a Liberation nevet viselő album egy hónap múlva, azaz június 15-én kerül a boltok polcaira. A popdíva visszatérésére csaknem hat évet kellett várnia a rajongóknak, ugyanis legutóbbi munkája, a Lotus című lemez 2012 őszén jelent meg.

A első kislemez május elején látott napvilágot: az Accelerate című visszatérő dal és klip Ty Dolla $ign és 2 Chainz közreműködésével született meg, valamint Kanye West is részt vett az alkotásában, és bár a manapság népszerű zenei irányzatot követi, a kritikusokat és a rajongókat is megosztotta a szerzemény.

A popénekesnő a mai napon fedte fel albumának második kislemezét, mely a Twice nevet viseli. A előzőleg megjelent zeneszámmal ellentétben Xtina ezúttal egy egyszerű zongora dallamra énekli fel a dalszöveget, melyben az élet értelméről és a szerelemben lévő kettősségről szólal meg.

Az album megjelenését követően idén ősszel, évtizedes kihagyás után Christina újra turnéra indul, ám eddig csak az észak-amerikai dátumok ismertek. A megjelenő Liberation lemezen közreműködik Demi Lovato is – a két énekesnő a Billboard Music Awards keretein belül fog együtt állni a színpadon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek