Starity

Bastille frontembere hajvágást is bevállalt új klipjében

2018. május 24. 14:02   |   Szerző: madeleine.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bastille érkező, harmadik albumának beharangozójaként megérkezett az első kislemezhez, a Quarter Past Midnighthoz készült klip.

hirdetés

A brit alternatív popegyüttes tavaly októberben jelentette be, hogy végeztek harmadik stúdióalbumuk munkálataival, most megérkezett az első kislmezhez, a Quarter Past Midnight című dalhoz készült kisfilm is. A klipet az az Austin Peters rendezte, akivel korábban a fiúk a Laura Palmer illetve az Oblivion című dalokhoz készült kisfilmeken is együtt dolgoztak.

A videót néhány nap alatt forgattuk le Párizsban a hihetetlenül tehetséges barátunkkal. Austin Petersszel, akivel régóta együttműködünk. Ez egy meghajlás a kedvenc filmjeink és rendezőink előtt. Csak úgy, mint az album egésze, egy szürreális utazás az eufórikus csúcspontok és a mélypontok között és mindaz, ami ezekkel együtt jár: menekülés, torzult valóság és homályos emlékek.

– mondta az NME-nek a Bastille frontembere, Dan Smith a videóval kapcsolatban, melyben leborotválják az énekes ikonikussá vált fürtjeit. 

A Bastille legutóbbi albuma, a Wild World 2016-ban jelent meg, 2013-as debütáló albumukat, a Bad Bloodot követően, mely háromszoros platinaminősítést ért el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

klip premier bastille
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek