Starity

Volt veje azt állítja, Courtney Love meg akarta öletni őt

2018. június 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 53 éves színész-énekesnőnek komoly, de számára korántsem ismeretlen vádakkal kell szembenéznie.

hirdetés
Volt veje azt állítja, Courtney Love meg akarta öletni őt

A napokban zárult le véglegesen Frances Bean Cobain válása, melynek során a bíróság a lány exének, Isaiah Silvának ítélte azt a felbecsülhetetlen értékű, 1959 Martin D-18E típusú gitárt, melyen néhai édesapja, a Nirvana frontembereként ismert Kurt Cobain játszott együttese egyik utolsó fellépésén, 1993 novemberében, New Yorkban. Frances a per során közölte Isaiah-val, hogy csak a holttestén át tarthatja meg a gitárt – melyet egyébként annak idején nászajándékba adott a férfinak –, ám végül maga mondott le a hangszerről.

A gitár elvesztése megrázta a Cobain családot, hiszen a hangszer egyike azon kevés örökségnek, melyet Frances apja után jogosan megörökölt. A Nirvana rajongói közül többen is szóvá tették és szembesítették Francest azzal, hogy egy ilyen relikviát nem lett volna szabad felelőtlen módon elherdálnia, ő azonban úgy válaszolt nekik, hogy számára egyetlen tárgy, még apja öröksége sem ér annyit, hogy arra idegileg rámenjen. Anyja, Courtney Love azonban őrjöngött – legalábbis a volt vő elmondása szerint, aki azt állítja, anyósa megfenyegette, hogy amennyiben nem adja vissza a hangszert, megöli.

Ha mindez nem volna elég, Silva arról is beszámolt a periratokban, hogy 2016. június 3-án Sam Lutfi (Britney Spears korábbi menedzsere – a szerk.) és két további férfi betört nyugat-hollywoodi otthonába, felforgatta azt, őt magát pedig tettleg bántalmazták, elrabolták és meg akarták ölni. Silva beszámolója szerint Lutfi megragadta a férfiasságát, undorító dolgokat vágott a fejéhez és azzal fenyegette, hogy megerőszakolja őt. Ez ugyan végül nem következett be, de ő maga és édesanyja is megsérült az incidens során.

Isaiah továbbá azt sem rejtette véka alá, hogy nem ekkor találkozott először Sammel – a férfi volt a drogdílere mind Francesnek, mind Courtney-nak, így nem kétséges számára, hogy a két nő állt a támadás mögött. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy Love-ot azzal vádolják, valakinek az életére tört: a mai napig sokan úgy vélik, ő állt férje, valamint Hole-beli zenésztársa, Kristen Pfaff halála mögött is, noha egyértelmű bzonyítékok nincsenek, melyek a bűnösségét igazolnák a fenti ügyekben.

Frances és Isaiah két évig voltak házasok

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek