Starity

Stefano Gabbana: „Selena Gomez nagyon csúnya”

2018. június 13. 13:01   |   Szerző: koroleva

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tombolnak a rajongók: A legendás olasz designer csúnyán megalázta a latin énekesnőt.

hirdetés

A sztárvilágban sem elkerülhetetlenek a beszólások! A The Catwalk Italia, az Instagram talán egyik legmenőbb, divattal és sztárok outfitjeivel foglalkozó oldal, összegyűjtötte Selenának az évek során viselt vörös high-fashion ruhakreációit.

A képet óriási népszerűség fogadta, egy nap alatt nem kevesebb mint 40 ezer szívecske érkezett rá. 

Viszont nem mindenkinek nyerte el tetszését, és a legendás Dolce & Gabbana márka dollármilliárdos alapítója és designere, Stefano Gabbana anyanyelvén fejezte ki nemtetszését: 

È proprio brutta!

A mondat talán első ránézésre egy romantikus olasz bóknak tűnhet, viszont ennyit takar: „Ő annyira csúnya!” A selenatarok és az Instagram népe természetesen Selena védelmére keltek, és embertelennek nevezték a kultikus márka atyjának viselkedést, míg sokan karriere végének bélyegezték a sértő kommentet. Egy rajongó magabiztosan szembesítette a férfit tetteivel:

@stefanogabbana, nem hiszem, hogy felfogja, mit tett.. Sok szerencsét, uram. Selena rajongói nem futnak felesleges köröket

A designer reakciója pár nevetős emoji volt, mire a kommentszekció felrobbant, és mindenki kikelt magából. Sokan megjegyezték, hogy SG óriási Gabbana-rajongó, és a legtöbb vörös szőnyeges outfitje a márka kezei közül került ki, főként ezért is volt váratlan a kritika. Selena már több interjújában is bevallotta, hogy nagyon érzékenyen érintik az online támadások, és egy időre privátra is változtatta fiókját. Az már biztos, hogy kedvenc tervezője kommentje sem fogja túl boldoggá tenni, de kíváncsian várjuk az énekes-színésznő reakcióját.  Egyébként nem ő az egyetlen, aki ilyen becsmérlést kapott: pár napja a 44 éves ikonikus angol szupermodellt, Kate Mosst illette hasonló szavakkal az olasz divatgéniusz, szintén a TCI oldalán.

Úgy néz ki, a blacklash mégis meghatotta Stefanót, hiszen letörölte Instagram-oldalát.

 

Pop Crave (@popcravenews) által megosztott bejegyzés,

Selena Dolce&Gabbanában

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek