Starity

Új lemezéről nyilatkozott Christina Aguilera

2018. június 19. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legutóbbi albuma, a Lotus megjelenése óta hat év telt el, de Christina Aguilera már 2014 óta dolgozott formálódó új lemezén és saját lelkén. Ennek gyümölcseként június 15-én végre napvilágot látott nyolcadik stúdióalbuma, a Liberation!

hirdetés
Új lemezéről nyilatkozott Christina Aguilera
Fotó: Billboard

Christina igazi átváltozóművész, megannyi életbe, szerepbe és karakterbe belekóstolt már – karrierjében, személyes mindennapjaiban és ízlésvilágában egyaránt. Láthattuk, amint kislányból szertelen popsztárrá, extravagáns vadóccá, majd dívává változik. Hajszínek, hajhosszok, sminkek és stílusok egész garmadáját felvonultatta a harcias goth-tól kezdve a Hollywood inspirálta vintage-ig.

Úgy látszik azonban, legutóbbi visszatérése talán az eddigi legnagyobb mérföldkőnek bizonyul majd. A 37 éves, két gyermekes és 5 Grammy-s énekesnő az évek alatt felhalmozott pozitív és negatív élményanyagot, zenei tudást, tapasztalatot, sokszínűséget szerette volna egy érett album formájában kiadni magából. Letisztult díva energiák a maximumon!

Mindig is olyasvalaki voltam, aki egyértelműen szeret kísérletezni, szereti a teátralitást, aki szeret egy videóban vagy a színpadon egy történeti szálba helyezett karakter bőrébe bújni

– magyarázta a Paper riporterének.

Én egy előadóművész vagyok, természetemtől fogva. De most egy olyan fázisba értem, zeneileg is, amikor felszabadító érzés ebből kicsit visszavenni és egyszerűen értékelni azt, aki vagy – a nyers szépséget.

Christina szerint ez az anyag a “szabadság iránti vágyat” testesíti meg, miközben az imidzse „lecsupaszodik”, és egy új fejezetet kezd zenei munkásságában.

A 15 szerzeményt tartalmazó lemez legelső dala, a Ty Dolla $ign és 2 Chainz közreműködésével megalkotott, provokatívAccelerate május 3-án érkezett, melyet 11-én a jóval szentimentálisabb Twice követett, majd május 16-án a Demi Lovato-val közös, öntudat turbózó Fall In Line, majd június 7-én a Like I Do. Utóbbi  közreműködője nem más, mint GoldLinkamerikai rapper, aki nyáron hazánkban is tiszteletét teszi a Balaton Soundon. Ezeken túl a Right Moves című dalba a jamaicai énekesnők, Keida és Shenseea is besegítettek, a Pipe-ban pedig a rapper XNDA teszi tiszteletét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek