Starity

Újabb információk láttak napvilágot Gal Gadot thrillerjéről

2018. július 18. 15:03   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még októberben a Deadline felfedte, hogy a Wonder Womant játszó Gal Gadottal tárgyalások folytak arról, hogy ő lesz a főszereplője a Justin Kurzel által rendezett Ruin című thrillernek.

hirdetés

Egy névtelen ex-náci parancsnok irányítja a második világháború utáni romos Németországot. Elhatározta, hogy megpróbálja jóvátenni a háború alatt elkövetett bűneit, ezért elkezdi levadászni a korábbi SS halálosztagának még élő tagjait.

Az Omega Underground megtudta, hogy a Ruin forgatását november körül kezdik majd el. A kezdési időpont Gal Gadot beosztását tekintve is jónak tűnik, mivel a Wonder Woman 1984 forgatásának befejezése ősszel esedékes, és a Dwayne Johnsonnal közös akciófilmjének, a Red Notice-nak a forgatását nem fogják elkezdeni egészen jövő áprilisig. 

A Deadline információ alapján a Ruin forgatását eredetileg a Wonder Woman előtt szerették volna megejteni, de ez végül nem történt meg. Érdekesség viszont, hogy a Marvel Cinematic Universe egy kis kapcsolatban áll a filmmel. 

A Ruin forgatókönyvét a Firpo testvérek, Ryan és Matt írták, akiket frissen alkalmazott a Marvel Studio, hogy megírják a The Eternals című filmet. 

Nem lenne túl meglepő, ha Michael Fassbender is szerepet kapna a filmben, mivel szerepel Justin Kurzel utolsó két filmjében.

A megjelenési dátum egyelőre ismeretlen. 

 

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek