Starity

#Nyereményjáték! Nyerd meg Christina Aguilera új lemezét!

2018. július 23. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dobd fel a nyaradat Christina Aguilera visszatérő lemezével, amely most a tiéd lehet.

hirdetés

Az album

A borító

Legutóbbi albuma, a Lotus megjelenése óta hat év telt el, de Christina Aguilera már 2014 óta dolgozott formálódó új lemezén és saját lelkén. Ennek gyümölcseként június 15-én végre napvilágot látott nyolcadik stúdióalbuma, a Liberation, mintegy 15 dallal.

Mindig is olyasvalaki voltam, aki egyértelműen szeret kísérletezni, szereti a teátralitást, aki szeret egy videóban vagy a színpadon egy történeti szálba helyezett karakter bőrébe bújni

– magyarázta az énekesnő.

A 15 szerzeményt tartalmazó lemez legelső dala, a Ty Dolla $ign és 2 Chainz közreműködésével megalkotott, provokatívAccelerate május 3-án érkezett, melyet 11-én a jóval szentimentálisabb Twice követett, majd május 16-án a Demi Lovato-val közös, öntudat turbózó Fall In Line, majd június 7-én a Like I Do. Utóbbi  közreműködője nem más, mint GoldLinkamerikai rapper, aki nyáron hazánkban is tiszteletét teszi a Balaton Soundon. Ezeken túl a Right Moves című dalba a jamaicai énekesnők, Keida és Shenseea is besegítettek, a Pipe-ban pedig a rapper XNDA teszi tiszteletét.

Az erőteljes producergárda tagjai Xtina mellett: Nicholas Britell, Kanye West, Che Pope, Anderson .Paak, Mell Beats, GSP, Bryan “Composer” Nelson, Kosine, MNEK, Kirby Lauryen, Mike Dean, Sango, Neenyo, Darhyl “Hey DJ” Camper Jr., Tim Anderson, Ricky Reed.

A játék menete

1. Hallgasd meg a lemezt a Spotify-on keresztül!

2. Melyik a kedvenc dalod a Liberation lemezről? Oszd meg velünk kommentben!

Hozzászólni a cikkhez regisztráció után tudsz!

A felajánlást köszönjük a Sony Music Hungarynek! Az esélyek megduplázásáért lájkoljátok őket a Facebookon: Sony Music Hungary.

Nyeremény: Christina Aguilera – Liberation (2x = két nyertes!)

A játék időtartama: 2018. július 23. – 2018. augusztus 4.

Sorsolás: 2018. augusztus 5.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek