Starity

Alejandro Fernández elcsábította Antonio Banderas barátnőjét?

2018. július 30. 23:11   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy spanyol online magazin oldalán látható a mexikói énekes, aki úgy tűnik, éppen Banderas barátnőjének csapja a szelet.

hirdetés

A MujerHoy-on jelent meg a hír, miszerint a marbellai Starlite jótékonysági fesztiválon Alejandro Fernández énekes Luis Fonsi koncertjén Nicole Kimpelnek udvarolt.

Antonio Banderas a rá jellemző humorral a következőképpen reagált rá a Twitterén:

A hír hamis. A személy, aki Alejandróval beszélget a fényképen, a sógornőm, Barbara. Tehát nem nyerjük meg a Pulitzer-díjat.

Valóban: a holland befektetési bankár Nicole Kimpelre nagyon hasonlít Barbara nevű ikertestvére, aki a rendezvényen jelen volt.

Nem sokkal Banderas tweetje után a magazin helyesbítette a cikkének szövegét, pirossal kiemelve a címben is az elírást. Elnézést is kértek a spanyol világsztártól, aki a következőket üzente nekik vissza:

Értékelem a helyesbítést és megértem a hibát, egyformák az ikrek, én vagyok az egyetlen, aki nem keveri össze őket ... azt hiszem.

Hárman párban 2015-ben:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek