Starity

Egymással versenyzik majd Ariana Grande és Nicki Minaj?

2018. augusztus 02. 20:08   |   Szerző: Miluuu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj májusban jelentette be, hogy Queen címen érkezik negyedik stúdióalbuma június 15-én, melyet később augusztus 10-ére, most pedig augusztus 17-ére módosított.

hirdetés
Egymással versenyzik majd Ariana Grande és Nicki Minaj?
Fotó: Nicki Minaj / Facebook

Négy év telt el az egyik legnépszerűbb női rapper legutóbbi, The Pinkprint című lemezének megjelenése óta, a várva várt folytatás premierjének dátuma pedig már másodjára módosul későbbi időpontra. Az újabb csúsztatásra azért volt szükség, mert az egyik felvételhez felhasználták egy Tracy Chapman-dal részleteit, ennek a jogi tisztázása azonban még folyamatban van.

Drágáim!!! Van egy hatalmas meglepetésem, amit nem oszthatok meg a #Queen megjelenése előtti napig. Szóval, addig is csekkoljátok ezt a lejátszási listát, amit nektek készítettem, srácok. A #FEFE -t egy új Brooklyn-i BFF-emmel készítettem. Egy kicsit viccesen néz ki, de igazán édes a tetkói alatt. New York a DEF-ig!!!! Ha! Legutóbb a "My Hitta" remixe miatt dolgoztam együtt YG-vel. Nemrég előadtuk a #BigBank -et a BET Awards-on, és robbantottunk a spanokkal, Big Sean-nal és 2 Chainz-zel. Mindhármójukkal vannak klasszikus veretéseim, úgyhogy őket is tartalmazza ez a lista. Szuper izgatott vagyok a legutóbbi közreműködésem miatt Ariana Grandéval. Ő a legvalódibb előadó, akivel öröm volt együtt dolgozni. Nem tudott Turksbe repülni velem a #BedVideo forgatására, így az ő jeleneteit Malibun vettük fel. Jelenleg a #BedVideo második verzióján dolgozunk, hogy benne lehessen minden vicces dolog, amit ki kellett vágnunk. Szeretem a "Ball For Me"-t Post Malone-nal. Nem tudom, miért nem fogja kiadni a videót. ÜTŐS!!! Remélem élvezitek a lejátszási listámat. Alig várom, hogy halljátok a 4. albumomat, a QUEEN-T AUGUSZTUS 17-ÉN!!!!!!!

– írta közleményében Nicki Minaj.

A – remélhetőleg már végleges – dátum azért érdekes, mert szintén ezen a napon fog debütálni Ariana Grande új korongja, a Sweetener is. A két jó barátnő között nem okozott nézeteltérést az egybeesés, a rajongók között viszont annál inkább. Úgy gondolják, hogy negatív hatással lehet az eladásokra, ezáltal pedig a toplistás helyezésekre is, ha a két album egyszerre jelenik meg.

Én és Nicki nevettünk rajta.

– osztotta meg Grande a Twitter profilján.

Szeretem ezt a nőt. Alig várom, hogy a rajongók részesülhessenek a kemény munkából mindkét oldalon. Szeretjük a szenvedélyeteket. Ti, srácok nagyon BOLDOGOK lesztek. Bizalom. Csak ennyit mondhatok

– fűzte hozzá a rapper.

Kíváncsian várjuk, mit hoz mit hoz mindkettejük számára augusztus 17-e!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek