Starity

A Trónok harca sztárja szerint az utolsó évad észbontó lesz

2018. augusztus 15. 19:07   |   Szerző: Éowyn

Izgalmas lesz - ígéri Nathalie Emmanuel a sikersorozat utolsó, 2019-ben a képernyőkre kerülő évadával kapcsolatban.

hirdetés
A Trónok harca sztárja szerint az utolsó évad észbontó lesz
Fotó: HBO

Még egy kis információ érkezett az HBO sikersorozatának utolsó évadával kapcsolatban, ezúttal a Missandeit alakító Nathalie Emmanueltől.

A Hindustan Times egy interjúban arról kérdezte a színésznőt, hogy mit várhatnak a rajongók az Emmy-díjas fantáziasorozat jövő évben látható nyolcadik évadától – írja az EW.

Azt hiszem, a Trónok harca utolsó évadától valódi támadás várható

- mondta.

Mint ahogy a korábbi néhány évadban látható volt, ahogyan a sorozat egyre gyorsabb tempót diktált, amint egyre nagyobb és nagyobb lett a tét. Még nagyon sok olyan történetszál van, ami nem ért el a végéig. Végig kell ezeket játszanunk, szóval a sorozat üteme eszerint halad tovább

- tette hozzá.

Ezzel az évaddal hihetetlenül meg lesznek elégedve az emberek. Hihetetlenül izgalmas és szívbemarkoló lesz. Úgy érzem, az emberek eldobják majd az agyukat, amikor megnézik az utolsó részeket

- fejezte be az évaddal kapcsolatos mondanivalóját Nathalie.

A Trónok harca utolsó szezonja hat részből fog állni, és 2019 első felére várható. Az epizódok nem lesznek kétórásak, ahogyan abban a rajongók egy része reménykedett, de az HBO vezetősége szerint mindenki elégedett lesz velük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek