Starity

Cristiano Ronaldo tagadja, hogy bárkivel is erőszakoskodott volna

2018. szeptember 29. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy amerikai nő azt állítja, a sztárfocista 2009-ben az akarata ellenére tette magáévá.

hirdetés

Kathryn Mayorga a német Der Spiegel magazint kereste meg történetével, hogy a lap hasábjain hozza nyilvánosságra: Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt majdnem egy évtizeddel ezelőtt. A nő elmondása szerint az esetre 2009 júniusában, Las Vegasban került sor a Palms Place hotelszobájában. A 34 éves Kathryn úgy mesélt a történtekről, hogy tudatta a focistával, nem akar tőle semmit, ám Cristiano figyelmen kívül hagyta kérését, megerőszakolta őt, majd térdre borulva esedezett a bocsánatáért.

Mayorga jogi képviselője, Leslie Mark Stovall azt állítja, Ronaldo megállapodást kötött áldozatával, melynek értelmében 375 ezer dollárt fizetett a nő hallgatásáért cserébe. Kathryn elmondása szerint több idegösszeroppanása is volt az esetet követően, és már bánja, hogy annak idején rábólintott Cristiano ajánlatára, de azzal magyarázza tettét, hogy amikor szerződésüket aláírta, mentálisan és érzelmileg nagyon instabil volt.

A négygyermekes sportoló nemrég ügyvédjén keresztül üzent és tagadta az őt ért vádakat, továbbá nyilvánosságra hozta azt is, hogy hitelrontásért jogi lépéseket tesz a történetet lehozó magazin ellen.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek