Starity

Mackenzie Foy elárulta, mivel foglalkozna szívesen a színészkedés mellett

2018. október 30. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-saga sztárja mostanra kész nővé cseperedett – november 10-én ünnepli majd 18. születésnapját.

hirdetés

Mackenzie Foy a malajziai Marie Claire magazinnak adott interjút, melynek keretein belül több érdekességet is elárult önmagáról.

Van egy dolog, amit nem tudtok rólam, mégpedig hogy imádok akcentusokat utánozni! Folyton ezt csinálom. A kedvencem a brit és az ír, a legnehezebbnek pedig a németet tartom

– magyarázta a színésznő, majd beavatta a vele interjút készítő újságírót, hogy mi az, amit szívesen csinálna a színészkedés mellett:

Rendeznék! Ha a lehetőség úgy hozná, egyszerre színészkednék, producerkednék és rendeznék. Érdekel a filmkészítés folyamata.

Mackenzie-t legközelebb A diótörő és a négy birodalom című, november végén bemutatásra kerülő fantasyban láthatják rajongói, mellyel kapcsolatban így nyilatkozott:

Amikor megtudtam, hogy én kaptam Clara szerepét A diótörő és a négy birodalomban, teljesen belelkesedtem, sokkos állapotba kerültem és boldogságot éreztem, amiért a kemény munkám kifizetődött. Éppen a zuhany alatt álltam, amikor megtudtam a hírt, izgalmamban pedig egy szál törölközőben rohangáltam fel-alá a lakásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek