Starity

Sztárok felismerhetetlen halloweenjelmezben

2010. november 02. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírességek mindig elképesztő ötletekkel lepik meg a közönséget halloweenkor. Idén sem volt ez máshogy: kedvenc sztárjaink viccesebbnél viccesebb jelmezekkel rukkoltak elő.

hirdetés
Sztárok felismerhetetlen halloweenjelmezben

A nagy fotón látható vigyorgó, sárga madár jelmeze alatt nem más bújik meg, mint a Knock You Down énekesnője, Keri Hilson. „Ideje volt felfednem az igazi személyazonosságom” – jegyezte meg a kép mellé a Twitteren a Szezám utca által ihletett sztár. Van, aki viccesnek találja, de persze – várhatóan – olyan is, aki nem. „Ciki vagy”, „Ó, de aranyos, Keri önmagának öltözött be” – és ehhez hasonló kommentárok is találhatóak a kép alatt.

Christina Miliant a 2009-es Avatar film ihlette, ugyanis ő maga is egy navinak öltözött be. A haja befonva, az egész arca sötét- és világoskék csíkokban pompázik; de még a száját is hasonló színű rúzzsal festette ki.

Ki gondolná, hogy ez a maszk az amerikai énekesnőt, Cassie-t takarja? Pedig igaz; a vicces énekesnő bújik meg a mérgesnek tűnő fehér arc mögött.

Heidi Klum férje, Seal (középen) egy ezüst bevonatot kapott maga köré, amit egy halloweeni buliban büszkén mutogatott. Mellette látható Ice-T és Coco.

Fabolous a klasszikusnál maradt: Joker szerepét öltötte fel. A néger rapper fehér bőrt és zöldesen-sárgásan ragyogó göndör hajzuhatagot kapott a kék szemfesték, az égővörös rúzs és az ünnepi ing mellé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek