Starity

Óriási összeget ajánlottak Jim Parsonsnak, hogy folytassa Sheldon Cooper életre keltését

2018. november 19. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész bár remek ajánlatot kapott, megköszönte a lehetőséget, de nem élt vele.

hirdetés
Óriási összeget ajánlottak Jim Parsonsnak, hogy folytassa Sheldon Cooper életre keltését
Fotó: CBS

Augusztusban jelentették be az Agymenők készítői, hogy a tizenkettedik évaddal hivatalosan is véget ér a sorozat és pont kerül a történet végére. Mint kiderült, az alkotók szívesen folytatták volna a szériát, az egész dolog a Sheldon Coopert alakító Jim Parsonson állt vagy bukott, ugyanis a most 45 éves színész úgy döntött, nem szeretne beskatulyázva lenni a szerepben, ezért nemet mondott ar 50 millió dolláros (~ 13.7 milliárd forint) ajánlatra, mellyel maradásra szerették volna bírni.

A széria írói nemrég úgy nyilatkoztak, egyelőre nem tudják, miképp tegyenek pontot a történet végére, Parsons azonban a The New Papernek adott legfrissebb interjújában megosztotta az olvasókkal, ő milyen végkifejletben reménykedik:

Az ösztöneim azt súgják, nem lenne szabad túl messzire merészkednünk onnan, ahol most vagyunk. Véleményem szerint a sorozat sikerének kulcsa abban rejlik, hogy a készítők képesek voltak elérni, hogy a karakterek személyiségfejlődésen menjenek keresztül anélkül, hogy mássá váltak volna, mint akik az első epizódban voltak.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek