Starity

Elkelt az örök agglegény! Feleségül vette 20 évvel fiatalabb szerelmét Quentin Tarantino

2018. november 29. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 55 éves, Oscar-díjas rendező végül megváltoztatta a házassággal kapcsolatos álláspontját és megnősült.

hirdetés

Quentin Tarantino bár soha nem mondta, hogy soha nem áll oltár elé, az azonban nem volt titok vele kapcsolatban, hogy a nősülés nem igazán szerepelt a tervei között – egészen tavaly nyárig. A rendező ugyanis 2017 júniusának végén megkérte húsz évvel fiatalabb szerelme, Daniella Pick kezét, akivel egyébként még a Becstelen brygantyk forgatása során ismerkedett meg.

Quentin és Daniella tegnap esküdtek örök hűséget egymásnak Los Angelesben, egy bennsőséges szertartás keretein belül, melyre csak legközelebbi rokonaik és barátaik kaptak meghívást – összesen húszan.

Fotók: CPR / Dsanchez / LALO / BACKGRID

Amikor filmet készítek, nem létezik számomra semmi más. Minden a munkáról szól. Nincs feleségem, nincsenek gyerekeim. Semmi nem állhat az utamba

– nyilatkozta egy korábbi, a GQ-nak adott interjúban Tarantino, majd így folytatta:

Nem mondom, hogy soha nem nősülök meg vagy hogy nem lesznek gyerekeim 60 éves korom előtt, de hoztam egy döntést, miszerint egyedül megyek végig ezen az úton. Ez az én időm arra, hogy filmeket csináljak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek