Starity

Kiss Ramóna ragyogóbb, mint valaha, mosolyával elbűvöli a nézőket

2018. december 04. 09:09   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyáron jelentette be a színésznő-műsorvezető, hogy babát vár, azóta a közösségi oldalait elárasztja a cuki pocakos fotóival. A képeken tükröződik az újdonsült kismama sugárzó boldogsága és, hogy mennyire várják párjával a cseppnyi jövevényt.

hirdetés

Kiss Ramóna várandósan is a maximumon pörög, több műsorban szerepel, vezeti az X-faktort, közben számos jótékonysági programon részt vesz és a Douglas Magyarország Nagyköveteként is folyamatosan helyt kell állnia. A szakmai teendői mellett, készül az anyaságra, szépítgeti az otthonát, rendeli Noé baba érkezéshez szükséges kellékeket. A párjával, Lékai Mátéval maximálisan próbálnak felkészülni a szülői feladatra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Rami rettentően közvetlen a követőivel, az élete szinte minden mozzanatát megosztja velük. Ami külön szimpatikussá teszi a rajongói számára, hogy nem talpig sminkben feszít mindig, hanem több alkalommal is egyszerű, otthon készült, pihenős képeket is megoszt magáról és a szerelméről. A közvetlenségével és a posztjaival egy igazi "szívbe lopós" közszereplőnek nevezhetjük. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Azért pedig külön óriási tisztelet érdemel, ahogy vezényeli az X-faktor élő adásait, hiszen tudjuk, hogy egy kismama igencsak fáradékony. Ő pedig szebbnél szebb ruhákban, remek humorral sziporkázik minden szombat este, ezzel feldobva a nézőket és a versenyzőket. Kapott hideget-meleget a túl szexi és feszes ruhái miatt, és a sajtó azt is megemlítette, hogy Rami elsírta magát az egyik élő adásban a versenyző kiesését követően. 

Az áldott állapotban miért is kellene egy nőnek kaftán alá rejtenie magát? Egy kismama büszke a gömbölyödő pocakjára, a műsörvezető hölgy pedig igazán csinos maradt még áldott állapotban is, így igazán megteheti, hogy csinosabbnál csinosabb ruhakölteményekbe bújjon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Sokan a sírást a hormonok rovására írják, azonba ekkora teher alatt, még a legerősebb műsörvezető is elérzékenyülne (több példa is volt már rá a televíziózás történelmében), hisz nagyon közeli kapcsolatot ápolnak a versenyzőkkel. 

A pár még nyáron elárulta, hogy mivel a házasság szentségében hisznek, Máté már 2017-ben megkérte a műsorvezető kezét, illendően az édesapjától, azonban a leendő apuka úgy gondolja, hogy most az elsődleges feladatuk a baba érkezésére felkészülni, így a házasságot picit elnapolják. Lehet, már a tündéri Noé baba fogja szórni a szirmokat a nagy napon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek