Starity

Tragédia! Sarah Hyland rokonai súlyos autóbalesetet szenvedtek – unokatestvére nem élte túl a karambolt

2018. december 04. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család sztárja teljesen maga alatt van. Ahogy csak tudja, igyekszik támogatni szeretett családtagjait a tragédia idején.

hirdetés

Sarah Hyland az Instagramon tudatta rajongóival, hogy nagybátyja, Bryan és unokatestvére, Trevor súlyos autóbalesetet szenvedtek, a 14 éves fiú pedig belehalt a szerencsétlenség során szerzett sérüléseibe. A színésznő nagynénje, Becky létrehozott egy oldalt a GoFundMe-n azzal a céllal, hogy történetüket megosztva segítséget kérjen az orvosi számlák, illetve a temetéssel kapcsolatosan felmerülő költségek fedezése végett.

Ő itt a 14 éves unokatestvérem, Trevor. Tegnap egy ittas sofőr megölte őt. A nagybátyám jelenleg is kórházban fekszik, további műtétekre vár

– írta Sarah az Instagram Story részlegén megosztott bejegyzésében és maga is rajongói segítségét kérte.

Fotó: Instagram (Story)

A GoFundMe-oldalon közzétett tartalomból kiderül, hogy apa és fia egy rendezvényre tartottak, amikor bekövetkezett az ütközés, ami ráadásul olyan erejű volt, hogy Trevor annak ellenére zuhant ki a szélvédőn, hogy biztonsági öve be volt csatolva. A vétkes sofőrnek egyébként nem ez volt az első törvénnyel szembeni kihágása – korábban már kétszer elkapták ittas vezetésért.

Trevor vicces volt, okos, újító, atletikus és szeretett bohóckodni. Nagyon szerették/szerettük őt. Emléke örökké fennmarad. Kérünk, segíts, hogy a család az érzelmi gyógyulás útjára léphessen és ne kelljen aggódnia a felmerülő pénzügyi nehézségek miatt

– olvasható a segítségkérés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek