Starity

Ördög Nóra példájából merített erőt válásához Judy

2018. december 13. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Judy szemtől szemben címet viselő könyvében mesél az énekesnő arról, mi késztette arra, hogy megtegye az első lépést a válás felé vezető úton.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molnár-Kis Judit (@kisjudy) on

Köztudott, hogy Judy 1998-ban súlyos autóbalesetet szenvedett, melynek következtében több operáción is átesett, külseje pedig teljesen megváltozott, így önbizalmát is elvesztette. Életébe aztán betoppant Nagy Roland, akivel egymásba szerettek és a fellángolás hevében hamar házasságot is kötöttek. Könyvében Judy úgy emlékszik vissza a házasságra, hogy érezte, ki kell lépnie a kényelmetlenné vált kapcsolatból, de nem merte meglépni a válókereset beadását, mert úgy érezte, ujjal mutogatnának rá az emberek, hogy a hetedhét országra szóló lagzi után visszatáncol. A fenti ok miatt maradt, de nem érezte magát boldognak.

Az énekesnő memorájában név nélkül említi azt a műsorvezetőnőt, akinek példájából erőt merített, a Borsnak azonban bevallotta, Ördög Nóri inspirálta őt arra, hogy ha boldogtalan, igenis lépjen és adja meg magának a boldog élet lehetőségét. A TV2 sztárja ugyanis 2009-ben mindössze néhány hónap házasság után úgy döntött, hiba volt férjhez mennie producer párjához, így a frigy felbontása mellett döntött.

Szinte egy időben mentünk férjhez Nórival, és hasonló dolgokon mentünk keresztül. Amikor megláttam a címlapokon, hogy pár hónap után válik, a példája ösztönzött, erőt adott, hogy én is kilépjek a rosszból. Óriási hatással voltak rám a szavai: Az ember ne maradjon benne olyanban, ami nem jó, főleg, ha nincs gyerek!, és ennek hatására én is mertem tenni magamért

– magyarázta a fent említett lapnak Judy, aki azóta ismét férjhez ment és egy bájos kislány édesanyja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molnár-Kis Judit (@kisjudy) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek