Starity

Jennifer Lopez belátta, csak saját magát hibáztathatja zátonyra futott kapcsolataiért

2018. december 13. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 49 éves színész-énekesnőre tavaly talált rá a szerelem és most boldogabb, mint valaha!

hirdetés

Jennifer Lopez a People magazin olvasóival osztotta meg, miképp sikerült ismét sínre tennie az életét, miután az elmúlt években egymás után mentek tönkre kapcsolatai. Marc Anthonyval való válása után javarészt egyedül volt és az önfelfedezés útjára lépett, 2017 elején pedig megismerkedett jelenlegi kedvesével, Alex Rodriguezzel, akivel végre tényleg révbe érni látszik.

Felhagytam azzal, hogy másokat hibáztassak, és azt mondtam magamnak: Nem, nem mások hibája, hogy egyedül vagy, hanem a sajátod!. Úgy nőttem fel, hogy születésemtől kezdve a testvéreimmel osztoztam az ágyamon, aztán jött az első barátom, a férjem és így tovább. Beláttam, hogy soha életemben nem voltam egyedül. Arra is rájöttem, hogy addig, amíg nem tanulok meg egyedül is boldognak lenni, addig a párkapcsolataim sem fognak működni. Ez a felfedezés fordulópont volt számomra

– magyarázta J.Lo, aki az interjúban így fogalmazott jelenlegi párkapcsolatáról:

Amikor megismerkedtem Alexszel, éreztem, hogy végre ismét készen állok arra, hogy új kapcsolatba kezdjek. Minden olyan egészséges és más a korábbi viszonyaimhoz képest... Olyasvalamit adunk hozzá a másik életéhez, aminek mélysége van, ami jó és egészséges.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek