Starity

Snooki nyilvánosságra hozta születendő gyermeke nemét

2018. december 15. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves kismama a YouTube-on közzétett vlogján keresztül tudatta rajongóival, milyen nemű csemetével bővül a családja 2019-ben.

hirdetés

Snooki november végén hozta nyilvánosságra, hogy férjével, Jionni LaValle-el ismét szülői örömök elé néznek. A tévésztár nem sokkal ezt követően azt is bevallotta, már jó ideje tervben volt a családbővítés köztük, ám mivel sokáig nem esett teherbe, attól tartott, nem is lehet több gyermeke. (Snookinak már van egy hatéves fia Lorenzo személyében és egy négyéves lánya, Giovanna.)

A reality-sztár vlogjában elárulta, hogy olyan különleges baseball labdát vásárolt, melyet ha megütnek, rózsaszín vagy kék füstfelhő száll fel belőle, így jelezve, milyen nemű is a pocaklakó. Snooki családias programot szervezett szeretteinek, melynek keretein belül fiát érte a megtiszteltetés, hogy megüsse a labdát, ám nem sokkal ezt megelőzően édesanyja kérdésére a gyerek töredelmesen bevallotta, hogy fiúban reménykedik, ha pedig lány születik, abba „belehal”.

És hogy milyen nemű a 2019 tavaszára / nyarára várt csemete? A lenti videóból kiderül!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek