Starity

Justin Bieber azzal poénkodott, hogy ő is Jaden Smith pasija

2018. december 28. 22:10   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jadennek így már két pasija is van, az egyik Tyler, the Creator a másik pedig Justin Bieber. Jaden tényleg meleg vagy még mindig csak trollkodik?

hirdetés
Justin Bieber azzal poénkodott, hogy ő is Jaden Smith pasija
Fotó: Jaden/Instagram

Jaden Smith, Will Smith fia még novemberben egy fellépésén coming outolt azzal, hogy egy párt alkotnak a rapperrel, Tyler, the Creatorral. Persze senki nem vette komolyan, mert Tyler csak nevetett az egészen, de Jaden tovább borzolta a kedélyeket azzal, hogy később egy interjúban ismét megerősítette, hogy tényleg Tyler a pasija:

Nemrég azt mondtam, hogy Tyler, the Creator a pasim és ez így igaz!

Azóta sem tudni, hogy mi az igazság, de valószínű, hogy csak egy jó médiahekk Jaden részéről ez az egész, amit most a nemrég megnősült Justin Bieber is meglovagolt azzal, hogy beposztolt egy féltékeny kommentet Smith egyik képe alá. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@490tx Pan My Vocals

Jaden Smith (@c.syresmith) által megosztott bejegyzés,

Azt gondoltam én vagyok a pasid.

– írta Justin, mire Jaden azt válaszolta: 

Tudod, hogy az vagy.

Valószínűleg az törtét, hogy Bieber reakciója igazából egy válasz volt A fiúknak, akiket valaha szerettem sztárjának, Noah Centineonak a posztjára, aki pár órával korábban azt írta Jadennek, hogy Szeretlek!

Érdekes, hogy utóbbira nem reagált Will Smith fia, csak Biebernek válaszolt, de hát ilyen egy jó kis kibogozhatatlan brománc.

Via Eonline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek