Starity

Végre megérkezett a Kardashian-Jenner klán üdvözlőlapja

2018. december 29. 15:03   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-Jenner családnál hagyomány, hogy minden évben készítenek egy nagy családi fotózást, ahol minden családtag részt vesz, és ezt közzé teszik, mint egy üdvözlőlapot.

hirdetés
Végre megérkezett a Kardashian-Jenner klán üdvözlőlapja
Fotó: Kris/Instagram

Az idei évben nagyon aranyosra sikerült a képeslap, ugyanis az összes Kardashian-Jenner csemete szerepel rajta, ebből is látszik milyen szép nagyra bővült a család: a négy anyuka összesen kilenc gyermekkel büszkélkedhet. A kép már csak azért is kuriózumnak számít, hisz ez az első alkalom, hogy az összes testvér és unokatestvér egy fotón látható.

Kendall Jennert és Rob Kardashiant, valamint Krist hiába keresitek a fotókon, ők nem szerepeltek rajta és persze a gyermekek apukái sem.

A képet Khloe Kardashian, Kim Kardashian West, Kourtney KardashianKris Jenner és Rob is közzétette az Instagram-oldalán. 

Fotó: Khloe/Instagram

Boldog Karácsonyt! Mindannyiótoknak kívánunk szeretet és békességet. Ez az egyik legszebb része a karácsonynak, amit csak kívánhatnék: együtt a CSALÁD. 

– írta Khloe a fotó alá.

Kim sajnálatát fejezte ki, hogy nem vehetett részt a férje, Kanye West a fotózáson, de elmondása alapján, városon kívül tartózkodott.

Kourtney így kommentálta a képet:

Szeressétek egymást igaz szeretettel, és minden percben örüljetek egymásnak.

Kris Jenner hiába nem szerepelt a fotón, közösségi oldalán megosztotta a gyermekeiről és az unokáiról készült csodás képet.

Gyönyörű, szeretetteljes és békés karácsonyt kívánok Nektek a családotok körében. Az idei karácsonyi üdvözlő kártya az egyik kedvencem, hisz számomra a legfontosabbak szerepelnek rajta: a csodás lányaim és az unokáim.

– kommentálta a büszke nagymama.

Robert Kardashian egyébként viccesen oda is photoshoppolta magát a képre:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Kardashian (@robertkardaashian) on

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek