Starity

Nézd, hogy ropta Céline Dion Lady Gaga show-ján!

2019. január 02. 21:09   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Céline a Twitterén közzétette, amint önfeledten táncol Gaga műsora közben a Park Színházban.

hirdetés
Nézd, hogy ropta Céline Dion Lady Gaga show-ján!
Fotó: twitter.com/BAHjournalist

Amikor Lady Gaga nemrég Las Vegasba tette át a székhelyét, nem mástól, mint a többszörös Grammy-díjas dívától, Céline Diontól kapott lelkes támogatást, aki immár második nagyszabású show-jával hódította meg a szórakozás fellegvárát – olvasható az EntertainmentWeekly-n.

Nagy tapsot Céline Dionnak. Együtt imádkozott ez előtt a show előtt velem és az egész csapatommal a színfalak mögött. Ilyen csodálatos ember ő. És amikor megkérdezték tőle, hogy van-e valamilyen tanácsa a számomra Las Vegashoz, azt felelte, hogy nekem nincs rá szükségem, mert tudom, mit csinálok

- mondta Lady Gaga a színpadon, és hozzátette, hogy a zeneiparban nem sok olyan kolléganője van, aki támogatná a másikat.

Csodálatos vagy. Támogatsz, tehetséges vagy, legendás vagy, és kedves vagy. Gyerekként állandóan a dalaidat énekeltem

- tette hozzá.

Gaga ezután a Yoü and I című, következő dalát Céline-nek ajánlotta, aki a show után osztotta meg a táncmozdulatait a Twitterén.

Nagyon jól szórakoztam tegnap este Lady Gaga show-ján! Az energiád a színpadon fertőző, és szó szerint elállt tőled a lélegzetem! Minden jót kívánok neked a vegasi tartózkodásod idejére!

- írta Dion a videó alá.

Céline Dion show-ja, a Céline 2019 júniusáig lesz látható a Caesars Palace hotel és kaszinó Colosseum színházában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek