Starity

Cara Delevingne 50 ezer Instagram-követőt vesztett, miután szembement R. Kellyvel

2019. január 13. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét csak dagad a botrány R. Kelly körül – egyre több híresség áll ki áldozatai mellett.

hirdetés

Évek óta suttognak Hollywoodban R. Kelly mocskos ügyeiről, mostanra azonban tetőzni látszik a botrány, ugyanis a Lifetime csatorna hatrészes minisorozatot készített az énekesről Surviving R. Kelly, azaz Túlélni R. Kellyt címmel. A csatorna a műsorban megszólaltatta a férfi áldozatait, a sorozat láttán pedig egyre több híresség szólalt fel az énekessel szemben, aki továbbra is tagadja a vádakat, miszerint szektát hozott létre és ott szexrabszolgákat nevel.

A Kellyvel szembemenő hírességek között volt Cara Delevingne is, aki az Instagramon osztotta meg a véleményét, szavainak pedig meg is lett a hatása: 50 ezer követőt veszített, ő azonban ezt cseppet sem bánja, mert mint mondja, a jövőben még inkább számíthatunk arra, hogy igenis kiáll azon dolgok mellett, melyekben hisz és felszólal az igazságtalanság ellen.

Múlt éjjel fejeztem be a Túlélni R. Kellyt című sorozatot, és teljes sokkban vagyok, amiért ez a gyalázat ennyire elfajult. Szívem az ő érzelmi és fizikai abúzusának áldozatai, illetve azok családtagjainál jár. Ez az ember egy ragadozó, aki hatalommal táplálkozik, és véleményem szerint még Harvey Weinsteinnél is rosszabb és felelősségre kell vonni. Nem is próbálom őket, kettejüket összehasonlítani, de tény, hogy Harvey ellen nyomoznak, R. Kelly után pedig nem. Ebben a helyzetben csak önmagunkat hibáztathatjuk. Én magam is tudtam az őt ért vádakról, de nem próbáltam megérteni a helyzet súlyosságát. Továbbra is hallgattam a zenéjét. Fel kell hagynunk azzal, hogy különválasztjuk a művészt magát a művészetétől. Csak mert úgy énekel, mint egy angyal, az még nem jelenti azt, hogy az is

– írta Cara, majd mikor észrevette, szavai milyen hatást váltottak ki rajongótáborából, melynek egy része elszivárgott tőle, így reagált:

Minden alkalommal, amikor igazat mondok, amikor olyasmiről beszélek, amiben őszintén hiszek, ami mások szerint megbotránkoztató, ami elgondolkodtatja és kérdések feltételére készteti az embereket, követőket vesztek. A követők, akiket elveszítek, nyilvánvalóan nem értenek egyet azzal, amivel kapcsolatban úgy érzem, ki kell mondanom, és ők azok az emberek, akik támogatják azokat az ötleteket és cselekedeteket, melyek nem előre, hanem hátra visznek bennünket. 2019-ben konfrontatívabb szeretnék lenni. Ami azt illeti, a konfrontáció nem egyenlő az erőszakkal, hanem a kommunikáció egy formája. Olyasvalami, amivel még mindig küzdök. Mindig azt tanították nekem, hogy bármi áron kerüljem a konfrontációt, ezért életem nagy részében hallgattam, de ez a csendben maradás elnyomást, az elnyomás pedig betegséget szül. Elég ebből! Viszlát hallgatás és elmaradozó követők, helló konfrontáció és előre gondolkozók! Az idei év hangos lesz! #hallgattassukelrkellyt

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek