Starity

Anne Hathaway megfogadta, hogy leáll a piálással, miután másnaposan vitte oviba a kisfiát

2019. január 22. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő belátta, piásan bizony nem tudja megfelelően ellátni kétéves gyermekét.

hirdetés

Anne Hathaway is szeret bulizni és olykor-olykor előfordul, hogy felönt a garatra, de nemrég elhatározta, hogy netovábbot parancsol magának és leáll az alkoholizálással – legalábbis az elkövetkező 18 évben, amíg fia, Jonathan az otthonában lakik.

Októberben megfogadtam, hogy felhagyok az ivással az előttem álló 18 évre. Arra az időre abbahagyom az ivást, amíg a fiam otthon lakik, mert nem szeretem azt, amilyen ilyenkor vagyok, ő pedig abba a korba ért, amikor minden percben szüksége van rám reggelente

– magyarázta a színésznő Ellen DeGeneresnek, és azt is elárulta, mi késztette e döntés meghozatalára:

Egyik nap úgy vittem suliba (nem én vezettem), hogy közben másnapos voltam, és ez feltette a pontot az i-re. Egyáltalán nem élveztem.

A napjaim az alábbi lista kipipálásával kezdődnek: Lélegzik? Egészséges? Fejlődik? Növekszik? Ha mind a négy kérdésre igen a válasz, onnantól kezdve igazán nehéz elrontani a napomat

– árulta el Anne, aki a nehézségek ellenére nagyon élvezi az anyaságot, és saját bevallása szerint sokkal boldogabb, mióta gyereke van, mint előtte volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek