Starity

10 fura sztárpár, akikről nem gondolnánk, hogy egymáshoz valók, mégis boldogok együtt

2019. február 07. 08:08   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szeretet logikusan nem magyarázható, határtalan és sztereotípiáktól mentes. Sem az életkor, sem a kultúra sem pedig a társadalmi státusz nem akadályozza meg, ha két ember együtt akar lenni.

hirdetés

1. Vincent Cassel és Tina Kunakey

Vincent Casselre még mindig sokan haraggal tekintenek Monica Beluccival való szakítása miatt (a legvonzóbb párnak tekintettél őket). Tinát sokan bírálják, hogy Kasselen keresztül próbál sikereket elérni. Vannak, akik úgy gondolják, nem is szerelmesek, de ők tesznek a szóbeszédre. A 31 év korkülönbség sem tántorítja el őket, hogy tervezzék a házasságukat, sőt a gyermekvállalás gondolata is felmerült.

Fotó: Tina Kunakey / Instagram

2. Hafþór Björnsson és Kelsey Henson

A Trónok harca egyik sztárja, Hafþór Björnsson boldogan posztolta Instagram-oldalán: 

Nagy öröm számomra, hogy Kelsey Morgan Henson a feleségem.

Kelsey alig ér fel a férje a válláig, de ez a szerelmeseket nem érdekli. Egy bárban találkoztak, ahol a hölgy szervírozott, azóta egy párt alkotnak.

Fotó: Thorbjornsson / Instagram

3. Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

Sokan úgy vélik, hogy a nagyhatalmú emberek gyönyörű modelleket vesznek el. De a világ egyik leggazdagabb embere nem törődött a sztereotípiákkal és a legjobb barátját vette feleségül. A pár sok mindenen ment keresztül: egyedül Priscilla támogatta Markot, mikor senki nem hitt az ötletében. Mark Zuckerberg is mindig a felesége mellett állt a nehéz pillanatokban: 3 vetélésen vannak túl, de nem adták fel, hogy szülőkké váljanak.

Fotó: Mark Zuckerberg / Instagram

4. Hugh Jackman és Deborah-Lee Furness

Hugh Jackmanért nők millió odáig vannak, de ő egy hölgy mellett tette le a voksot. Jackman 13 évvel fiatalabb, mint Deborah-Lee Furness és ez látszik is, amin a bulvársajtó szeret lovagolni és többször már a válásukat emlegették. Mindezek ellenére a pár még mindig együtt van és nagyon boldognak tűnnek.

Fotó: Hugh Jackman / Instagram

5. Aaron Taylor-Johnson és Sam Taylor-Johnson

Sam 50 éves, míg Aaron 27, viszont  hat éve boldog házasságban élnek és két lányuk van. Azok a hölgyek, akik odáig vannak Aaronért, nem értik, hogyan vehetett el egy tőle majdnem kétszer olyan idős nőt. A pár tagjai csak megvonják a vállukat és azt mondják, nagyon boldogok együtt. A közelmúltban Aaron-Taylor-Johnson azt nyilatkozta, hogy bármikor elhagyná a pályát, számára a legnagyobb boldogság, hogy apa lehet. Még egy tetoválást is csináltatott a szívéhez közel a felesége nevével.

Embed from Getty Images

6. Peter Dinklage és Erica Schmidt

A másik Trónok harca sztár, Peter Dinklage már 12 éve él boldog házasságban. Peter 1995-ben találkozott a fiatal rendezővel, Ericával. Először szoros barátság alakult ki közöttük, amiből szerelem lett. A párnak két közös gyermeke van.

Embed from Getty Images

7. Liv Tyler és Dave Gardner

Fotó: Dave Gardner / Instagram

A gyönyörű Liv Tyler magasabb, mint a férje, de ez cseppet sem érdekli a színésznőt, szívesen hord magassarkút és nem próbál alacsonyabbnak tűnni. A házaspárnak két gyermeke van és további kettő az előző házasságokból. Nemrégiben Jack Whitehall jelentette be, hogy Liv és Dave házasok.

8. Sacha Baron Cohen és Isla Fisher

Sacha Baron Cohen egy igazi showman, aki tehetségével többször sokkolta már a nézőket, a nő pedig egy törékeny, szerény színésznő és író. Teljesen különbözően élnek, de azért, hogy működjön a kapcsolatuk, úgy döntöttek, változnak. Isla például áttért a zsidó vallásra. Sacha támogatja Isla Fisher jótékony akcióit, nemrégiben egymilliárd dollárt adományoztak Szíriának. De még mindig nehéz megérteni, hogyan képes Isla elviselni férje őrült dolgait és hogyan lehet Sacha három gyermek rendes édesapja.

Fotó: Isla/Instagram

9. Jessica Alba és Cash Warren

A szerelmi történetük egy igazi hollywoodi sztoriba is beleillene. Cash Warren, aki rendezőasszisztensként dolgozott, pizzát rendelt, kávét hordott, sosem gondolta volna, hogy találkozik kedvenc színésznőjével, Jessica Albával. Arról pedig álmodni sem mert, hogy egyszer feleségül veszi, pedig tíz éve élnek boldog házasságban és három gyermekük van.

Fotó: Jessica Alba / Instagram

10. Harry herceg és Megán hercegné

Az egyik leghihetetlenebb pár. A 37 éves elvált színésznő, átlagos családból, afgán felmenőkkel része lett a brit királyi családnak. Úgy gondoltuk, hogy ezek a dolgok csak a mesékben történhetnek meg, de tévedtünk. Megán hercegné és Harry herceg esküvője az egyik legvitatottabb esemény volt, de sokakat meggyőzött, hogy tényleg létezik az igaz szerelem, amely nem ismer határokat és mentes minden előítélettől.

Fotó: Kensington Palace / Instagram

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek