Starity

Kiss Ramóna megmutatta újszülött kisfiát

2019. február 05. 10:10   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az újdonsült anyuka nagyon aranyos képet tett közzé a közösségi oldalán: a karjaiban tartja a csöppséget és áhítattal nézi kisfiát. A pillantása mindent elárul: árad belőle a szeretet.

hirdetés

Instagram-oldalán posztolt végre egy fotót Kiss Ramóna újszülött kisfiáról. A képhez néhány sort is írt a színész-műsorvezető, amelyben tájékoztatja a rajongóit, hogyan érzi magát a picike és a család.

Fotó: Kiss Ramóna / Instagram

Sziasztok! Lékai Noé vagyok! Kicsivel több mint egy hete 3415 grammal és 56 cm-el kibújtam Anya pocakjából. A biztonság kedvéért megvártam, amíg Apa is beér a szülőszobára. Azóta időm nagyrészét evéssel és alvással töltöm. Sírni nem nagyon szoktam, mindenki mondogatja is körülöttem, hogy, de jó gyerek. Anya nagyon aggódós, pedig Én nagyon laza vagyok. Néha rátesz Apa mellkasára, azt eléggé élvezem. Olyankor Anya csak áll és sír.... nem értem, na  mindegy. A lényeg, hogy köszönöm az üzeneteket, jól vagyunk majd még jelentkezem! Puszi Nektek! Noé

Ezen a képen pedig már a büszke apukával, a kézilabdázó Lékai Mátéval láthatóak:

Fotó: KIss Ramóna / Instagram

Igazi gyönyörű hajasbaba. Jó egészséget kívánunk a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek