Starity

Őrületes fotó került elő Megán hercegnéről

2019. február 06. 09:09   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megán hercegné egykori barátnője, posztolt Instagram-oldalára egy képet, melyen hercegnével láthatóak még fiatal korukban.

hirdetés

Katharine McPhee, Megán hercegné fiatalkori barátja posztolt egy fotót közösségi oldalára, melyen még tinédzserként látható a sussexi hercegné. Egy kicsit túlzásba vitte talán a sminket, a mostani visszafogott külseje sokkal vonzóbb. De, mindenki egyszer fiatal – ahogy a mondás is tartja.

A barátnő néhány sort is mellékelt a fotóhoz:

Megán és én musicalekben léptünk fel, mikor gyerekek voltunk. Ő felnőtt és Sussex hercegnéje lett, én pedig sztár a West Enden. Hasonló az életünk, ha engem kérdezel.

Fotó: Katharine McPhee / Instagram

A jótékony akcióiról híres hercegné legutóbb prostituáltaknak küldött apró csomagokat és mindegyikhez mellékelt egy banánt – tudtuk meg a USA Today-ből. A gyümölcsökre saját kezűleg írt rá különböző lelkesítő, kedves szavakat: Szeretni való vagy! Bátor vagy! Különleges vagy! Erős vagy!

A bátorító szavakkal próbálta ösztönözni a lányokat arra, hogy hagyják el a pályát és merjenek új életet kezdeni. Természetesen, párja Harry herceg is elkísérte a várandós hercegnét.

Embed from Getty Images
 
Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek