Starity

Megnyerte első Grammy-díját Ariana Grande – ezért nem jelent meg a díjátadón az énekesnő

2019. február 11. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nem sokkal a gála előtt mondta le fellépését és végül magára az átadóra sem ment el.

hirdetés

Az Akadémia még a Grammy-gála előtt bejelentett néhányat a nyertesek közül – köztük Ariana Grandét is, aki az eredeti tervek szerint fellépett volna az átadón és előadott volna néhány dalt, ám az utolsó pillanatban visszamondta az egészet. Az énekesnő később azzal magyarázta döntését, hogy a producerekkel nem sikerült megállapodásra jutnia a setlisttel kapcsolatban, így inkább jegelte az egész rendezvényt, melyen egyébként a Sweetener címre keresztelt albumáért ítéltek neki szobrocskát.

Basszus! Tudom, nem vagyok ott ma este (higgyétek el, próbáltam és ha őszinte akarok lenni, még mindig azt kívánom, bár összejött volna) és tudom, mondtam már korábban, hogy igyekszem nem túl nagy jelentőséget tulajdonítani az ilyen jellegű dolgoknak... de basszus... ez vad és gyönyörű. Nagyon szépen köszönöm

– írta a Twitteren a rendezvény ideje alatt, majd köszönetet mondott mindazoknak, akik munkájában segítették – többek között Pharrellnek, Scooter Braunnak, Max Martinnak és a Republic Records munkatársainak.

Fotó: Twitter (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek