Starity

Brad Pitt is megjelent exfelesége, Jennifer Aniston 50. születésnapi partiján

2019. február 11. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan máig reménykednek abban, hogy ismét egymásra talál a 2000-es évek álompárja.

hirdetés

Fotó: Kathy Hutchins/Newscom via ZUMA Press; Jon Kopaloff/FilmMagic

Jennifer Aniston ma ünnepli 50. születésnapját, ám a parti már szombaton elkezdődött, melyen a színésznő volt férje, Brad Pitt is tiszteletét tette. Az egykori szerelmesek 2000-ben kötöttek házasságot, öt évvel később azonban frigyük felbontását kérvéneyezték a bíróságtól. Bár válásukkal volt tele a sajtó annak idején és nem is túl szép körülmények között mondták ki az istenhozzádot, mostanra ismét beszélőviszonyban vannak, ám tévednek, akik azt gondolják, újbóli egymásratalálás van a levegőben.

Valaki kiterjesztette Bradre is a meghívást a partira, ő pedig szívesen elment a rendezvényre. Szerette volna támogatásáról biztosítani Jent, ez pedig egy fontos esemény volt, de ez minden. Ez egy közösségi összejövetel volt, melyen rengetegen részt vettek, Jen életének szereplői. Ők ketten nem randevúznak és nem is az afelé tartó úton haladnak. Baráti a viszonyuk, de semmi több nincs köztük

– idézi az E! Online egy bennfentes szavait, aki így folytatja:

Ha születésnapról vagy egy nagyobb eseményről van szó, megkeresik egymást és gratulálnak a másiknak. Támogatásukról biztosítják egymást, vicces történeteket osztanak meg. Nem beszélnek vagy találkozgatnak rendszeresen. Jelenleg nem játszanak nagy szerepet a másik életében, de minden jót kívánnak egymásnak és szeretettel gondolnak az együtt töltött időre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek