Starity

Aggódnak a rajongók! Nina Dobrev anorexiával küzd?

2019. február 21. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sorozatsztár sokat fogyott az utóbbi időben, rajongói pedig nem győznek aggódni érte.

hirdetés

Nina a Dobrev a közelmúltban több fotót is megosztott magáról, melyek a nemrégiben megrendezésre került Hollywood Beauty Awardson készültek róla. A felvételeken a 30 éves színésznő Michael Kors félvállas kreációját viseli, mely igen sokat látni enged felsőtestéből, ám a rajongókat nem a domborulatai hozták lázba, sokkal inkább aggodalmuknak adtak hangot kiálló csontjai láttán.

Fotó: Instagram

Nem hiszem el, hogy senki nem veszi észre, hogy anorexiás. Ez a fotó régi, anorexiás önmagamra emlékeztet... Ninának segítségre van szüksége, ti, srácok, arra ösztönzitek, hogy levegőn éljen

– írta egy rajongó a komment szekcióban, mely üzenetre így reagált maga az érintett:

Köszönöm, hogy aggódsz értem. Sajnálattal hallom, hogy korábban nem voltál valami jó bőrben, és csak remélem, hogy odafigyelsz magadra és jobban vagy. Ugyanakkor szeretném tudatni veled, hogy folyton burgereket, sült krumplit és mindenféle nyalánkságokat eszek. Neked is ezt kéne tenned. Mindenfélét enni és edzeni (ezt teszem én) a legegészségesebb megoldás azok számára, akiknek problémáik vannak. Másrészről pedig a testük miatt kritizálni másokat egyáltalán nem egészséges, ellenben nagyon sértő. Én nem teszek ilyesmit, kérlek, te se tedd! Legyen csodaszép napod!

Fotó: Instagram

Mások ezzel szemben a sminkje miatt piszkálták Dobrevet és a képébe vágták, milyen öregnek tűnik, ő azonban pozitív és derűs maradt – rávilágított, hogy harmincéves múlt, öregszik, valamint a sminkesének is sokat köszönhet.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek