Starity

Volt férje segítené át az újabb érzelmi hullámvölgyön a nemrég megcsalt Khloe Kardashiant

2019. február 21. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tévésztár élete ismét válságba jutott – hét évvel fiatalabb pasija ismét megcsalta.

hirdetés

A napokban járta be a világsajtót a hír, miszerint gyermekének, True-nak az édesapja, Tristan Thompson megcsalta Khloe Kardashiant, ráadásul húgának, Kylie Jennernek a legjobb barátnőjével, Jordyn Woodsszal. A férfi először tagadta a pletykákat, ám idővel belátta, hogy túl sok szemtanú tudja bizonyítani szavai ellentétét, így felhagyott a próbálkozással. A fentiek fényében Khloe kitette Tristan szűrét, emellett az egész Kardashian-Jenner család megszakította a kapcsolatot a férfival, illetve az áruló barátnővel.

A szóbeszédről természetesen Khloe exférje, Lamar Odom is értesült, aki állítólag azt tervezi, hogy felveszi a kapcsolatot vele, hogy segíthessen neki túljutni ezen a nehéz időszakon.

Tristan nem először csalta meg Khloe-t, akinek exférje, Lamar ajánlana segítő kezet I Fotók: Getty Images

Lamarnak hiányzik Khloe, még mindig szereti őt. A szíve nála jár most. Utálja, hogy így elbántak Khloe-val. Csak azt szeretné, ha boldog lenne. (...) Folyton rá gondol és szeretné gondját viselni. Már vagy százszor a kezébe vette a telefont, hogy felhívja őt

– idézi a HollywoodLife egy bennfentes szavait.

Lamar, aki 2009 és 2016 között volt Khloe férje egy korábbi interjúban úgy nyilatkozott Wendy Williamsnek, hogy nem szerepel a tervei között ismét összemelegedni exével, így minden bizonnyal most is csupán arról van szó, hogy együttérez vele és szeretne a segítségére sietni a szükségben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek