Starity

Szívhez szóló levelet fogalmazott rajongóihoz Ariana Grande: „Ti, srácok megmentettétek az életemet!”

2019. március 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nehéz időszakon van túl, de ennek ellenére sem felejtette el, honnan jött és kiknek köszönheti, hogy megadatott számára az az élet, melyről mások csak álmodoznak.

hirdetés
Szívhez szóló levelet fogalmazott rajongóihoz Ariana Grande: „Ti, srácok megmentettétek az életemet!”

Alig több, mint két hét múlva kezdetét veszi Ariana Grande legújabb fellépéssorozata, a Sweetener World Tour, melynek keretein belül negyedik és ötödik stúdiólemezét, a tavaly augusztusban megjelent Sweetenert, illetve a februárban piacra dobott Thank U, Nextet fogja népszerűsíteni. Nem csoda, ha ezek tekintetében már gőzerővel készül a koncertekre, de természetesen nem mulasztotta el megragadni a pillanatot tegnap, hogy köszönetet mondjon mindazoknak, akik jóban és rosszban egyaránt kitartottak mellette.

Szeretném elmondani, mennyire hálás vagyok az életemért, azokért az emberekért, akik jelen vannak benne, a hullámvölgyekért, az engem ért kihívásokért, a nevetésért és fájdalomért, ezért a zenéért és az életre szóló barátságokért, melyeket munkám során kötnöm sikerült – ide értve a hozzátok fűződő barátságomat is. Nem igazán tudom szavakba önteni mindazt, ami az elmúlt néhány évben történt velem, azt sem tudom, hová akarok kilyukadni ezzel a bejegyzéssel, de hálás vagyok már önmagában azért is, hogy még mindig itt lehetek és izgatottan várom a veletek való találkozást

írta bejegyzésében az énekesnő, aki néhány héttel ezelőtt még úgy érezte, egy darabig biztosan nem fog készen állni arra, hogy ismét útra keljen.

Közöltem a mögöttem álló csapattal, hogy nem vagyok eléggé jól ahhoz, hogy turnéra induljak, de ti, barátaim, ti, srácok és a zene megmentettétek az életemet és mindent a feje tetejére állítottatok. (...) Hála Istennek, hogy megcsináljuk ezt a turnét. El sem tudom képzelni, mi mást csinálhatnék és szeretném, ha tudnátok, nagyon hálás vagyok nektek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek