Starity

#KPOP: Hallgasd meg nálunk a TXT debütáló albumát!

2019. március 05. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Big Hit Entertainment új fiúcsapata, a TXT március negyedikén mutatkozott be. Hallgasd meg nálunk debütáló minialbumát!

hirdetés

Tavaly novemberben hivatalosan is bejelentette a Big Hit Entertanment, hogy új fiúcsapata előreláthatóan 2019-ben fog debütálni. Továbbá az ügynökség azt is elárulta, hogy öt tagú lesz a csapat, s merőben más koncepcióra számíthat a nagyérdemű, mint a BTS esetében.

A januári hónapban felfedték az öt tagot (Yeonjun, Soobin, Hueningkai, Taehyun és Beomgyu), valamint azt is, hogy a formáció a TXT (ami a Tomorrow X Together rövdítése) néven fog tevékenykedni.

Az újonc csapat végül március negyedikén megejtette várva várt debütálását. Első, egyben debütáló minialbumuk a The Dream Chapter: STAR címet kapta, melyről a főcímdal, az 어느날 머리에서 뿔이 자랐다 (CROWN) kapott videoklipet. Íme!

A korongon öt szerzemény kapott helyet; hallgasd meg alább!

A fiúk bemutatkozása meglehetősen sikeresnek bizonyult, hiszen kiadványuk az iTunes Top Album listáján 44 országban lett listavezető, valamint a klippel új rekordott állítottak fel, ugyanis 24 óra leforgása alatt több mint 14 millió kattintással rendelkezett. 

Végül a lemez digitális és fizikai formátumának borítóképe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek