Starity

Hosszú Katinka filmet akar készíteni az életéről

2019. március 06. 09:09   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly év elején lehetett olvasni arról, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága véget ért. Egy ideig próbálták megmenteni a kapcsolatukat, de végül 2018 őszén beadták a válókeresetet és azóta szakmailag is szakítottak egymással.

hirdetés
Hosszú Katinka filmet akar készíteni az életéről
Fotó: Fotó: Németh András Péter

A tavalyi év egyértelműen nem a könnyű évei közé tartozott az úszónőnek. Ugyan az Iron Lady nem szeret nyíltan beszélni a magánéletéről, a Borsnak elárulta, hogy jelenleg mire készül: úgy döntött dokumentumfilmet szeretne készíteni az életéről. 

Ez a film egy mélyebb hangvételű mű lenne, amely nem csak egy évemet dolgozná fel. Nagyon sok minden történt velem az elmúlt időszakban, rengeteg dolog megfogalmazódott bennem, amit ki szeretnék adni magamból. Korábban a könyvírás is sokat segített, hiszen újra feleleveníthetem a velem történt eseményeket, jobban átgondolva le tudom vonni belőle a tanulságot

– árulta el az olimpiai bajnok. 

A filmről egyelőre nem sokat lehet tudni, de az biztos, hogy több helyszínen fog forogni a kamera, többek között például Los Angelesben, hiszen Katinka ott végezte egyetemi tanulmányait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek