Starity

Wendy Williams műsorában üzent Hailey Baldwinnak: Arra kéri a modellt, váljon el Justin Biebertől

2019. március 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 54 éves műsorvezető nem mindennapi módon szólt bele a modell és az énekes magánéletébe.

hirdetés
Wendy Williams műsorában üzent Hailey Baldwinnak: Arra kéri a modellt, váljon el Justin Biebertől

Wendy Williams saját műsorának keretein belül próbálta jobb belátásra bírni Hailey Baldwint, aki szeptemberben ment hozzá párjához, Justin Bieberhez egy titkos szertartás keretein belül. A műsorvezető úgy gondolja, a maga 22 évével a modell még túl fiatal ahhoz, hogy a popsztár felesége legyen és megküzdjön mindazon nehézségekkel, melyekkel státusza jár.

Hailey Baldwin még csak 22 éves, élveznie kéne a friss házasok életét. [...] Milyen apa és férj lesz Justinból? Ez az egész túl sok egy 22 évesnek. Gyorsan el tudnának válni. A szerelem nevében, természetesen, nem rossz szándékból. Sok szerencsét, gyerekek!

– magyarázta Wendy, aki szerint Justinnak túl sok mindennel kell megbirkóznia, túl sok minden történt vele, amire nem építhet boldog házasságot Hailey-vel – legalábbis most nem.

Kedvelem a srácot, akivé Justin vált. Minden olyan gyorsan történt körülötte, gyerekkora óta híres ember. Sok mindent látott, sok rossz dolgot tett. Ami Hailey-t illeti, az ő hírneve mélyebben gyökerzik. Justin családjában ő az egyetlen híres ember, ellenben a Baldwin családban mindenki ismert. Nem hiszem, hogy Justin tisztában lenne önnön hírnevének nagyságával. Különös pozíció ez.

Az énekes egyébként épp a közelmúltban adott hangot küzdelmeinek az Instagramon, akkor több forrás is megerősítette, hogy felesége mindenben támogatja őt, házasságuk pedig erős, a modell előtt ráadásul nem titok, hogy élete párja évek óta küzd a depresszióval.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek