Starity

Sztárok, akik levágatták a hajukat, pedig nem kellett volna

2019. március 19. 20:08   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkivel előfordult már, hogy előnytelen fazont választott. Így volt ezzel a következő kilenc sztár is, aki meggondolatlanul bólintott rá a hajvágásra.

hirdetés

Emma Watson

Emma Watson szinte akárhogy változtathat a frizuráján, tündérszerű arcához minden passzol. Mégis, ha választani kellene, talán vállig érő, bronzos hajával aratta a legnagyobb sikert, hiszen ez a fazon remekül kihozza aranybarna szemeinek színét.

Zooey Deschanel

Az 500 nap nyár álmodozó tekintetű sztárjára nem mindig csillogó fekete fürtjei voltak jellemzők. Bizony, a kétezres évek elejének hajvágási őrülete őt is elérte, amelynek ez az apródfrizura lett az eredménye.

Mandy Moore

A csilingelő hangú színésznőt ma már általában dús, sötétbarna tincseiről lehet felismerni, egyszer viszont ő is kipróbálta a tündérszerű pixie-frizurát.

Kirsten Dunst

Szőke haja már szinte a védjegye a kislányos arcú színésznőnek. Kísérletezni persze mindenki szeret, ahogyan Kirsten is ezt a borzas-kisfiús vágást választotta egy időben.

Pamela Anderson

Platinaszőke, hosszú haja emblematikussá tette a Baywatch színésznőjének külsejét. 2013-ban azonban úgy döntött, ideje megválni tőlük: párcentisre vágatta a tincseit, és ezzel hirtelen éveket öregedett.

Anne Hathaway

A szép színésznőnek tulajdonképpen bármilyen frizura jól áll, őzbarna szemeihez mégis leginkább hosszú, sötét haja illett. Egy filmszerep kedvéért azonban hajlandó volt megválni tőle, sőt, később szőkére is festette.

Maggie Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal nővére leginkább természetes stílusáról híres, ezért váltott ki furcsa reakciót, amikor 2013–ban levágatta, és szőkére festette csokoládészínű haját. Hiába mondják azt, hogy a szőkéknek több szórakozás jár, Maggie esetében inkább a barnára szavaznánk.

Hayden Panettiere

A Hősök c. sorozat pöttöm sztárja is kipróbálta a borzas pixie-cut frizurát, sajnos nem sok sikerrel. Szőke hajszínén nem változtatott, de még így is lágyabbak, kedvesebbek az arcvonásai hosszú hajjal.

Ginnifer Goodwin

Ginnifer Goodwin igazi hajvágás-hullámot indított el, mikor úgy döntött, megszabadul sötétbarna tincseitől, egy alkalommal pedig azt nyilatkozta, soha többé nem növesztené meg a haját újra. A törékeny alkatú színésznőnek természetesen szíve joga eldönteni, hogyan szereti a frizuráját legjobban, de hosszú hajjal is gyönyörű volt, ez nem kérdés.

(via)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek