Starity

Gisele Bündchen elárulta, miért szakított Leonardo DiCaprióval

2019. március 31. 19:07   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell életrajzi jellegű könyve kapcsán adott interjút, ahol szóba kerültek a párkapcsolatai is.

hirdetés

A 2000-es évek álompárjának számított Gisele Bündchen és Leonardo DiCaprio, ám a kapcsolat öt év után véget ért. Annak ellenére, hogy mindketten elkötelezett környezetvédők, világnézetük mégis sok mindenben különbözött, nyilatkozta Bündchen. A modell nem mindig volt olyan tudatos, mint az utóbbi időben: húszas éveiben a sok utazás miatt egy bőröndből élt, és a legjellemzőbb diétája kávé, bor és cigaretta volt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gisele Bündchen (@gisele) által megosztott bejegyzés,

Az önpusztító életmódot feladta, ám ezzel együtt kapcsolatának is vége szakadt:

Így, hogy már nem homályosította el a tudatomat a töméntelen munka, cigaretta és alkohol, jobban tudatomra ébredtem, és látni kezdtem dolgokat, amiket addig nem. Amíg én szerettem volna megkomolyodni, addig ő azt hiszem, nem.

Habár DiCaprio is nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, hollywood egyik legnagyobb nőcsábászának számít, és úgy tűnik, nem igazán akar megállapodni.

Bündchen 2006-ban találkozott a New England Patriots hátvédjével, Tom Bradyvel, akitől két gyermeke született. A pár nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmódra, amelynek köszönhetően elképesztő formában vannak mindketten.

via Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek