Starity

A 80. születésnapját ünneplő Terence Hill üzent a rajongóknak

2019. március 31. 23:11   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken ünnepelte a filmlegenda a 80. születésnapját. A közkedvelt színész a családjával töltötte a jeles napot Massachusettsben fekvő birtokán.

hirdetés

Terence Hill a videójában angolul és németül üzent a rajongóinak. A német rajongók pénteken és szombaton Brandenburg tartományban ünnepeltek.

A nagyszabású születésnapi összejövetelen 650, többségében jelmezbe öltözött rajongó vett részt a Templinnél fekvő El Dorado nevű westernvárosban – írja a Bild.

Sziasztok cowboyok és cowgirlök! Köszönöm, hogy elmentetek az El Dorado Western City Templinbe. Szeretnék köszönetet mondani nektek, hogy mind ott vagytok. Most Massachusettsben vagyok. De fogom a szívemet és átdobom az Atlanti-óceánon. De ne egyetek túl sok babot! Egy pillanat! Egészségetekre!

A buliban jelen volt Terence Hill filmbéli partnerei közül Riccardo Pizzuti és Salvatore Borghese is, valamint a híres filmzenéket író olasz testvérpár, Guido és Maurizio De Angelis, akik együttesükkel, az Oliver Onions-szal, magával Terence Hill-lel és a Sandokánt alakító Kabir Bedivel együtt február 16-án a Budapest Aréna vendégei voltak egy fergeteges koncert keretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek