Starity

Közel 50 évesen is szívdöglesztő Jennifer Lopez

2019. április 01. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

J.Lo július végén ünnepli majd 50. születésnapját, ám olyan, mintha rajta nem fogna az idő.

hirdetés

Jennifer Lopez jó pár évet évtizedet letagadhatna a korából, hiszen a mai napig olyan dögös, mint a harmincas éveiben volt. Tegnap egy meglepően merész, mégis szívdöglesztően dögös fürdőruhás fotót tett közzé magáról, aminek láttán azt gondolhattuk volna, valamikor a 2000-es évek elején készülhetett a 49 éves színész-énekesnőről, pedig valójában friss – új filmje, a Hustlers forgatási szünetében kattintották el róla.

Fotó: Instagram

A fent említett filmben Jen egy Ramona nevű sztriptíztáncost alakít, mely szerep nem is áll távol tőle, hiszen mindennapjai része, hogy fellépésein sokat látni engedő ruháiban álljon színpadra és adja elő legnagyobb slágereit estéről estére. A Hustlersben egyébként olyan neves kollégákkal játszik a színésznő, mint Julia Stiles, Lili Reinhart, Constance Wu, Madeline Brewer és Keke Palmer, valamint ebben a műben csillogtatja meg először színésznői képességeit Cardi B.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek