Starity

Kiderült az igazság! Ezért ér véget az Odaát!

2019. április 02. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg is futó 14. évad után csak egyetlen, 20 epizódos évad marad, mielőtt örökre búcsút intenénk Winchesteréknek.

hirdetés
Kiderült az igazság! Ezért ér véget az Odaát!
Fotó: The CW

Március végén számoltunk be róla, hogy a 15. évaddal véget ér az Odaát – a hírt az executive producerek és a főszereplők szinte egyszerre jelentették be. A közlemény után a rajongók találgatni kezdtek, hogy vajon mi vezetett ahhoz, hogy a The CW csatorna így határozott, hiszen korábban mindig azt hangoztatták a fejesek, hogy a történet addig folytatódik majd, amíg annak sztárjai hajlandóak lesznek kamerák elé állni. Szó sincs azonban arról, hogy Jensen Ackles és Jared Padalecki ráuntak volna szerepeikre – más ok áll a lezárás hátterében.

Közös döntés volt, de azt leszögezhetem, hogy se a csatorna, se a stúdió nem akart kipaterolni minket

– nyilatkozta a VegasCon 2019 elnevezésű rendezvényen Padalecki, majd Ackles vette át a szót:

Ez egyáltalán nem volt könnyű döntés. Hónapokon, ha nem éveken át folytak a tárgyalások köztünk, a stábtagok, az írók, a producerek, a stúdió, illetve a csatorna munkatársai között. Senki sem akarta megbukni látni a sorozatot.

A színész azt is megosztotta, hogy a köreikben mindenki érezte, hogy közeleg a műsor vége, de nem csüggednek, hiszen még előttük van további egy év, amit arra használnak majd, hogy méltóképp zárják a történetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek