Starity

Csalfa pasija után Khloe Kardashian kétszer is meggondolja, kivel áll össze

2019. április 03. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár napjaink egyik legismertebb celebhölgye, Khloe-t mégis óriási csalódás érte a közelmúltban.

hirdetés

Fotó: Instagram

Hírnév, siker, pénz és szép külső ide vagy oda, azt még Khloe Kardashian sem befolyásolhatja, hogyan érezzenek iránta az emberek. A 34 éves tévésztárt nemrég testvére legjobb barátnőjével csalta meg a párja, Tristan Thompson, ami fölött továbbra sem tud szemet hunyni. Barátai szerint Khloe mindenesetre már jobban van lelkileg, de ezentúl igencsak megnézi majd, hogy kivel kezd kapcsolatba.

Khloe jól van. Látszólag túltette magát azon, hogy összetörték a szívét, a hangulata is jobb, ugyanakkor szeretné, ha Tristan a közelben lenne, felnőne és végre férfiként viselkedne [a gyermekük érdekében]. Jelenleg nem randizik senkivel, de már képes beszélgetni, mi több, viccelődni a randizásról. True-val [Tristannal közös 11 hónapos kislánya] az oldalán belátta, most már sokkal jobban meg kell válogatnia a partnereit. True az élete értelme, teljesen odavan a kislányért és csodálatos édesanya

– nyilatkozta egy bennfentes a People-nek.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek