Starity

Iszak Eszti levetkőzte a gátlásait

2019. április 08. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a mai napig nem elégedett magával 100%-osan a műsorvezető, sokat javult az önértékelése saját bevallása szerint.

hirdetés

Iszak Eszti azon hazai hírességek közé tartozik, akiket rengetegen követnek, csodálnak és akivel sokan szívesen cserélnének. A csinos szőkeség a Lokálnak adott interjújában bevallotta, bizony ő is tudna listát írni arról, mi mindent változtatna meg magán, de ma már kevésbé gátlásos, mint néhány évvel ezelőtt volt.

Alapvetően egy nagyon szégyellős lány vagyok, eleinte kényelmetlenül is éreztem magam a fotózásokon, ám az évek során megtanultam ezt kezelni, ma már nem igazán vannak gátlásaim. Szerintem egyik modell sem elégedett a testével, nekem is lenne egy hosszú legördülő listám olyan dolgokkal, amiket szívesen megváltoztatnék magamon. (...) Egyre inkább sikerül kibékülni önmagammal, és ebben sokat segítenek azok az emberek is, akikkel egy-egy fotózáson együtt dolgozom

– magyarázta Eszti, aki természetesen mindent meg is tesz annak érdekében, hogy megőrizze fiatalos külsejét és irigylésre méltó alakját.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek