Starity

Chad Michael Murray meglepő kulisszatitkot árult el a Nem férek a bőrödbe forgatásáról

2019. április 20. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2003-ban bemutatott tinifilm a mai napig nagy népszerűségnek örvend.

hirdetés
Chad Michael Murray meglepő kulisszatitkot árult el a Nem férek a bőrödbe forgatásáról
Fotó: E!

Chad Michael Murray volt Busy Philipps vendége a Busy Tonight című műsorban csütörtökön, ahol szóba kerültek a szerepek, melyeket a színésznek alkalma nyílt eljátszani az évek során. Chad egy ponton túl elárult egy érdekes kulisszatitkot a Nem férek a bőrödbe című film forgatásával kapcsolatban, mellyel nemcsak a közönséget, de a műsorvezetőt is alaposan meglepte.

Én voltam az első, akit Lindsay Lohan megcsókolt. Csak 16 éves volt akkoriban, és nagyon izgult a csókjelenetünk miatt. Totál érthető, de Jamie [Lee Curtis] mindenképp ki akarta rángatni ebből az állapotból

– magyarázta Chad, majd így folytatta:

Mondta Lindsay-nek, hogy Csak csókold meg! Gyerünk, csak puszild meg, nem nagy ügy! Törd meg a jeget most! Gyerünk már!, majd odajött hozzám, megragadott és lesmárolt a pillanat hevében.

Hogy tisztázza a helyzetet, Busy rákérdezett Chadnél, hogy Jamie volt-e az, aki csókot váltott vele, mire a színész igennel válaszolt. Kolléganője ugyanis így akarta bizonyítani Lohannek, hogy valóban nem nagy dolog odamenni Murray-hez és csókot adni neki a film kedvéért. És hogy akkor hogyan reagált minderre Chad?

Azt mondtam magamban, Ejha, most csókolt meg Jamie Lee Curtis! Ez király! Nagyszerű!.

Fotó: Getty Images

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek