Starity

Keira Knightley is megvillantotta terhespocakját

2019. május 03. 15:03   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Második gyermekét hordja szíve alatt a színésznő, egy Chanel-eseményre menet kapták lencsevégre.

hirdetés

A 34 éves Keira Knightley ismét áldott állapotban van: férjével, James Rightonnal már 2015-ben született egy közös gyermekük, Edie. 

A színésznő egy, a Chanel divatház által rendezett partira menet mutatta meg pocakját:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alexandre Maras (@alexandremaras) által megosztott bejegyzés,

Keira, aki első gyermekét közel azonos időben hozta világra, mint az akkor Sarolta hercegnővel terhes Kate Middleton, esszében írta le gondolatait a nőkkel szemben támasztott követelményekről. A Karib-tenger kalózainak sztárja szerint irreális elvárás egy frissen szült nőtől, hogy pár óra múlva csaknem tökéletes állapotban nyilvánosság elé lépjen, mint ahogy az a brit királyi családnál szokás.

Keira így fogalmazott:

Már hét órával a gyermeke születése után kint állt a kórház előtt, magassarkúban, sminkben. És ezt akarja látni a világ: rejtsük el a valóságot. Rejtsük el a fájdalmunkat, a sebeket a testünkön, az őrült hormonjainkat. (...) Legyünk szépek, stílusosak, ne mutassuk meg, hogy egy csatatér lett belőlünk. 

Majd így folytatta:

Véleményem szerint ezzel cserbenhagyjuk az újdonsült anyákat. (...) Nem beszélünk arról, hogy milyen nehéz is egy ilyen helyzet, nem beszélünk a realitásokról, például, hogy milyen hatással van az emberre az alváshiány. 

via Elle

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek