Starity

Lili Reinhart ismét megvédte a Trónok harcát

2019. május 19. 07:07   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elégedetlenkedő rajongókat tette helyre a fiatal színésznő, mikor elmondta, szerinte miért nem kellene változtatni a történeten.

hirdetés

A Trónok harca nyolcadik és egyben utolsó évadát nem várt felháborodás övezte, amióta csak elkezdődött. A csalódott rajongók pedig egyenesen odáig mentek, hogy petíciót akartak benyújtani a sorozat utolsó részeinek újragyártása érdekében. 

Lili Reinhart ezek után védelmébe vette a Trónok harcát, kifejezve véleményét azzal kapcsolatban, hogy így működik a televíziózás, a fanoknak nem lehet mindig az igényeire tenni. A színésznő ezek után sok negatív hozzászólást kapott, amelyre újabb posztban reagált:

Illetlenségnek tartom, ha valaki nézőként egyenesen követeli a változtatásokat egy egész csapat íróval, alkotóval és színésszel szemben, csak azért, mert nem kielégítő a végeredmény. Természetesen a rajongók nagyon nagy szerepet játszanak abban, amiért a műsorok sikeresek... De ez nem magyarázza a romboló és tiszteletlen viselkedést azokkal az emberekkel szemben, akik az egész életüket feltették egy show vagy egy film megalkotására. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lili Reinhart (@lilireinhart) által megosztott bejegyzés,

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek