Starity

Naomi Campbellnek nem okoz nehézséget az éhezés

2019. június 29. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell még most, 49 évesen is odafigyel az alakjára. Bevallotta, hogy sokszor napokig nem eszik, de ezt nem éli meg tragédiaként.

hirdetés

Naomi Campbellt a Lorraine című show keretein belül faggatták arról, igaz-e a szóbeszéd, miszerint minden héten van egy olyan nap, amikor 24 órán át nem vesz magához egyetlen falat ételt sem, amire így reagált a modell:

Van az több is, mint egyetlen nap. Akkor eszek, amikor kedvem van hozzá. Nem éheztetem önmagamat. Ha akarok egy olyan napot tartani, amikor nem eszek semmit, akkor megteszem. Olyankor vizet iszok és juice-okat. Attól függ, hogyan érzem magam. A nagy hőségben előfordul olyan, hogy nem eszek, csak juice-ra vágyok. Az ilyesmit sosem tervezem el. Van, hogy egy héten egy ilyen napot tartok; van, hogy kettőt.

Naomi továbbá arra is odafigyel, hogy megfelelően átmozgassa magát – nagyon fontos számára az egészsége és az, hogy jó kondiban legyen.

Úgy két éve kaptam rá az edzés ízére. Szeretem, de nem használok túl sok gépet. Főként köredzést végzek. Szükségem van arra, hogy több különböző dolgot csináljak, és remek trénerre találtam Joe személyében, akivel imádok együtt edzeni.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek