Starity

Metálosokkal bulizott a VOLT Fesztiválon Palvin Barbi

2019. június 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű magyar modell minden évben kilátogat a Sopronban megrendezésre kerülő fesztiválra, és ez természetesen idén sem volt másképpen.

hirdetés

Nem mindennapi dolog az, hogy az ember egy világszerte ismert arcba fut egy magyar fesztiválon, pláne, ha az illető nem is fellépőként érkezik az adott rendezvényre. Palvin Barbi azonban hírnevétől függetlenül megmaradt annak a két lábbal a Földön járó lánynak, aki egykor volt, és amikor csak ideje engedi, szívesen látogat haza Magyarországra, hogy ott azokkal töltsön némi minőségi időt, akik igazán számítanak neki.

Barbi természetesen idén is tiszteletét tette a VOLT Fesztiválon, ahol nem kisebb személyekbe botlott, mint az Eurovíziós Dalfesztiválon 2018-ban hazánkat képviselő AWS tagjaiba, Siklósi Örsbe, Kökényes Dánielbe, Brucker Bencébe, Schiszler Somába és Veress Áronba. A srácoknak alkalma adódott eltölteni egy kis időt a modell társaságában, melynek keretein belül fotó is készült róluk.

Ezt csak úgy itt hagyjuk nektek. Köszi Barbara, köszi VOLT!

– írták a srácok a közösségi oldalakon közzétett kép mellé.

Balról jobbra: Dani, Örs, Soma, Barbi, Áron és Bence I Fotó: Instagram / AWS

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

fesztivál buli VOLT AWS
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek